Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata

de Oana in Dulciuri, 2 Mai 2009 | 15624 vizualizari

COMENTARII (5)

Oana 1

14.09.2009, 16:14

Nicoleta, ma bucur ca-ti plac!

liana_geicu 1

15.09.2009, 21:31

Este desertul meu preferat in ultima vreme, dar nu am facut niciodata! Eu am mancat mereu de la restaurantul "La Mama"

Oana 1

15.09.2009, 23:53

Liana, nu-s greu de facut, dar trebuie atentie la cantitatea de faina, daca pui prea multa nu se mai umfla asa frumos...coca trebuie sa fie moale, dar sa nu se lipeasca de degete si sa poata fi modelata usor.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de mere cu stafide - DEDICATIE PT BUCATARAS