Reteta gustoasa de ciorba a la grec

de adriana65 in Ciorbe, 18 Noi 2009 | 78918 vizualizari

COMENTARII (16)

liana_geicu 1

18.11.2009, 21:51

eu sunt un fan al acestei ciorbite, am facut si eu o data si a iesit buna!

adriana65 1

18.11.2009, 21:54

La fel spun si eu. Sa tot mananci.

Bunica 1

18.11.2009, 22:02

Cand te uiti la fotografie iti ploua in gura.

Oana 1

18.11.2009, 22:08

Chiar am in plan pentru maine ciorbita a la grec E foarte buna!! Eu o fac cu lapte in loc de smantana.

Oana 1

18.11.2009, 23:03

Eu tot cu orez o fac! Noua asa ne place Maine chiar trebuie sa fac

ANCA 1

18.11.2009, 23:26

eu rar pun orez, in general pun cartofi!

pana_luminita 1

18.11.2009, 23:34

chiar vroiam sa fac si eu , nu am mancat pana acum dar am auzit ca este un deliciu

ramo_cata 1

18.11.2009, 23:59

Oana 1

19.11.2009, 09:04

La reteta asta, a la grec, se pune orez Incercati asa, e delicioasa! Chiar acum ma duc la bucatarie, dar voi face reteta mea, fara legume calite. Eu le fierb intregi si le dau apoi pe razatoarea mica.

luminita20_2006 1

19.11.2009, 10:20

e f buna

adriana65 1

19.11.2009, 11:32

Oana spor la treaba! si eu faceam ciorba fara sa calesc legumele, le puneam direct in ciorba sa fiarba, dar de cand am descoperit metoda aceasta numai asa o fac. legumele calite parca sunt mai gustoase si dau si o culoare frumoasa ciorbei.

adriana65 1

19.11.2009, 11:36

Cartofii si galustele schimba gustul ciorbei. Eu stiu ca la ciorba a la grec se pune orez. Incercati si asa .

elena1988 1

02.02.2011, 17:13

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciorba ardeleneasca de porc cu tarhon si smantana