Rulada cu biscuite si nuca de cocos

de Sim0na in Prajituri, 6 Mai 2012 | 42459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 foi napolitana

Crema biscuiti:

  • 250 g zahar
  • 400 g biscuiti simpli
  • 500 ml apa

Crema cocos:

  • 250 g zahar
  • 5 linguri apa
  • 200 g unt (sau margarina)
  • 100 g nuca de cocos
  • 300 g lapte praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu biscuite si nuca de cocos:


Biscuitii i-am pisat marunt, punandu-i intr-o punga si trecand cu sucitorul deasupra (merge si in robot). Intr-o craticioara de inox am pus la ars 250 g zahar, fara a lasa sa se innegreasca. Am stins cu 500 ml apa si am lasat pe foc pana s-a facut sirop. Am luat vasul de pe foc si am adaugat biscuitii sfaramati, amestecand bine-bine pana la omogenizare.


Cu crema formata am „uns” cele 3 foi de napolitana (pe partea cu patratele mici).


Intr-un alt vas am pus 250 g zahar si 5 linguri apa, lasand sa se topeasca zaharul. Cand s-a facut sirop, am adaugat untul si am lasat sa se topeasca. Am pus si nuca de cocos, am mai lasat cateva minute pe foc, apoi am oprit focul si am adaugat laptele praf, amestecand bine-bine pana la omogenizare.


Am intins crema fierbinte peste amestecul de bicuite, apoi am rulat foarte strans, pe lung, cele 3 foi, apoi le-am invelit intr-o folie si le-am dat la rece.


Pentru a avea o rulada mai groasa, se pot face doar din 2 foi de napolitana, respectand aceleasi cantitati la creme.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu biscuite si nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (56)

Sim0na 1

08.05.2012, 18:54

mamaieelena

Sim0na 1

08.05.2012, 18:54

ionela2682, foarte buna este!

Csilla87 1

24.07.2014, 19:34

Mersi de reteta! Am incercat-o si am reusit

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada