Rulada cu crema caramel si cocos

de Corinuta in Prajituri, 15 Oct 2010 | 91496 vizualizari

COMENTARII (66)

ela 1

15.10.2010, 19:05

Rocsi 1

15.10.2010, 19:09

super buna..cum reusesti sa rulezi foaia de napolitana fara sa se rupa?

Corinuta 1

15.10.2010, 19:14

Mersi, Eluca

Corinuta 1

15.10.2010, 19:16

Rocsi, asa m-am intrebat si eu inainte de-a o face, chestia e sa pui crema calda ca se inmoaie napolitana. Am facut una bucata rulada cu jumatate din cantitatea de crema asa de proba, sa vad cum iese........cu siguranta o sa mai facmersi de furcu

Rocsi 1

15.10.2010, 19:19

aha..ma gandeam cum sa se ruleze foaia de napolitana k sigur se rupe

Bucataras Medi 1

15.10.2010, 19:43

cat de bine arata......minunat,minunat................

madi_marin 1

15.10.2010, 19:47

super.... am ami vazut undeva ideea asta cu foaia de napolitana si mi s-a parut interesanta.... arata foarte bine.... e la favo....si dau 5 f

lia maria 1

15.10.2010, 20:26

wavvreaucu caramel si cocosun deliciu

ionix 1

15.10.2010, 20:28

frumusica foc

Dana Cristea - pusikmea 1

15.10.2010, 21:21

maine o incerc , super!imi place mult ideea

mena29 1

15.10.2010, 21:42

Mi-ai facut pofta

nadina73 1

16.10.2010, 01:50

super la favo 5f nebunie nu alta

Corinuta 1

16.10.2010, 10:38

Medi

Corinuta 1

16.10.2010, 10:39

Multumesc de furcu Madi

Corinuta 1

16.10.2010, 10:40

Liate servesc cu mare drag

Corinuta 1

16.10.2010, 10:40

Ionix

Corinuta 1

16.10.2010, 10:46

Dana, ma bucur ca-ti place, e foarte buna

Corinuta 1

16.10.2010, 10:47

Mena

Corinuta 1

16.10.2010, 10:48

Nadina, mersi de furcu iubita, ma bucur ca-ti place

lilik 1

16.10.2010, 16:15

vai ce am ratat eu

Corinuta 1

18.10.2010, 16:22

Lili, las ca te chem cand mai fac ok?

ionela2682 1

19.10.2010, 17:20

Acum am vazut-o si merita incercata!

elena1988 1

08.02.2011, 10:53

gugugh 1

17.03.2011, 19:17

nu se rup foile de napolitana cand rulezi? am salvat e gata la favorite

deyutzky 1

29.03.2011, 00:11

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert napolitane