Rulada de pui cu carne tocata

de Miha in Aperitive / Garnituri, 15 Dec 2009 | 10654 vizualizari

COMENTARII (9)

gaby_duceag 1

16.12.2009, 00:30

foarte interesant!

ionix 1

16.12.2009, 13:32

la favorite, si asa trebuie facuta

ANCA 1

16.12.2009, 13:49

mi-e tare foame!! intrebare: au stat rulourile singure, sau ai infipt o scobitoare, sa nu se desfaca?

Miha 1

16.12.2009, 14:04

Anca, am incercat cu primul sa-l prind cu o scobitoare, dar nu prea mi-a reusit. Tocatura a iesit molicica si dadea pe alaturi daca strangeam prea tare, sa pot infinge scobitoarea. Pe celelalte le-am lasat fara scobitoare, le-am pus in tava cu capatul prins dedesupt si n-au fost probleme.

gaby_duceag 1

16.12.2009, 16:31

sunt bune completarile astea,vad eu cand imi fac timp s-o testez.azi am facut pui stifado cu pilaf cu ciuperci,da' ce ma fac ca mi-a luat Cezaru' aparatu.poate mi-l aduce diseara(poze pe etape parca mai aveam prin pc)

liana_geicu 1

16.12.2009, 18:28

Deosebite, chiar merita incercate, arata foarte bine!

Teo 1

16.12.2009, 20:59

atunci cand le fac din muschi de porc pun in mijloc diferite legume si ou ,leg ruada cu ata si o asez in forma de chec;oricum arata f. frumos.

Miha 1

16.12.2009, 21:57

Multumesc mult!

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dobos cu cascaval si sunca