Rulada din carne tocata

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2010 | 10178 vizualizari

COMENTARII (12)

Rocsi 1

21.04.2010, 21:57

imi place reteta asta

diana_k 1

21.04.2010, 22:09

suna tare bine reteta

nadina73 1

21.04.2010, 22:21

arata foarte bine,felicitari

marcela1979 1

22.04.2010, 00:01

excelenta

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 17:20

rocsi , e tare buna......................

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 17:20

Diana, multumesc de vizita.........te mai astept......................

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 17:21

multumesc,nadina!

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 17:21

pup carla...................

madi_marin 1

22.04.2010, 19:01

arata super.....as papa la de+astea.......ma refer la tocaturi.....mmmm....

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 19:12

si mie imi plac mult madi,numa ca nu prea sunt sanatoase tocaturile

madi_marin 1

22.04.2010, 19:19

asa e , nu sunt sanatoase....dar din cand in cand cate o rulada, o chiftelutaaaaaa....nu cred ca strica..

Bucataras Medi 1

22.04.2010, 20:08

madi , stii cum se spune" tot ce este bun nu este sanatos"......................bineinteles ca merge doar nu stau si doar ma gandesc la ele .......mai si fac si mai si mananc

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de branza si somon