Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare

de adnas54 in Mancaruri cu carne, 7 Feb 2010 | 6285 vizualizari

 

O mâncare simpla, foarte buna si aspectuoasă.

 

INGREDIENTE

  • 6-8 pulpe superioare de pui
  • ciuperci de conserva
  • 1 morcov,
  • castravete + gogoșar murat
  • mărar
  • 2 conserve de mazăre
  • 15 gr. unt
  • 1 lingura faina
  • 1 cana de lapte
  • 1 legătură pătrunjel
  • vegeta
  • sare
  • piper *
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare:

De la pulpe se scoate osul, se bate cu bătătorul de carne, dar nu prea mult și se unge cu muștar. Puneți sare, piper, așezați la mijloc ciuperci din conserva, castravete, gogoșar, morcov tăiat bețișoare, cașcaval ras și apoi rulam. Se fixează rulada cu scobitori.
Pentru mazăre, topiți untul într-o tigaie mica, adăugați faina amestecând bine și lăsați sa fiarbă puțin, amestecând continuu. Adăugați treptat laptele, amestecând bine . Lăsați sa dea în clocot încet, adaugați mazărea, mărarul și amestecați până când sosul se îngroașă și se omogenizează.
Ca decor pe farfurie se mai adaugă cartofi natur. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din pulpe superioare de pui cu mazare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

Teo 1

08.02.2010, 21:58

ce m-as aseza la o portioara ,prea imi face cu ochiul!

liana_geicu 1

08.02.2010, 22:41

Arata asa de bine ca mi-ai facut o pofta, trebuie sa fac si eu!

adnas54 1

08.02.2010, 23:20

@rivka, @rocsi_1612, @ramo_cata, @Teo, @liana_geicu... va invit cu drag la o portie.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu dulceata de trandafiri

pe 24.05 la 21:43

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui fragede, la punga