Rulouri de curcan cu hribi

de Oana in Curcan, 26 Mar 2010 | 7319 vizualizari

COMENTARII (14)

Miha 1

26.03.2010, 22:21

N-am mai mancat hribi de cand eram tanara , ca un boboc de trandafir. Foarte bine arata rulourile.

Rocsi 1

26.03.2010, 22:32

niste rulouri super

Teo 1

26.03.2010, 22:42

ce bine arata!

Oana 1

26.03.2010, 23:33

Multumeeeesc! nici eu nu mai mancasem tot de mult, dar am gasit in Cora, din astia uscati

mariac 1

27.03.2010, 00:59

arat foarte bine,cred ca sant tare buni

madi_marin 1

27.03.2010, 08:06

arata foarte bine si ciupercile astea cred ca dau preparatului un gust special....

janet 1

27.03.2010, 15:00

Super arata! si cred ca si gustul.........

Bunica 1

27.03.2010, 17:29

Miha, acum esti un trandafir inflorit ! Sunt super rulourile tale, Oana.

Oana 1

27.03.2010, 19:48

Multumesc Ma bucur ca va plac

Dana Cristea - pusikmea 1

27.03.2010, 21:59

danis 1

29.03.2010, 01:24

foarte bine arata

Oana 1

29.03.2010, 16:50

Sylvia 1

30.03.2010, 11:49

Wow ce de bunatati ai facut, trebuie sa recuperez sa vad ce ai mai gatit Reteta asta am si salvat-o la favorite si o fac cat de curand ca am cumparat chiar ieri hribi uscati

Oana 1

30.03.2010, 16:35

Miros asa frumos ciupercile astea uscate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici