Rulouri de peste alb si somon, pe frunze verzi de spanac

de Adinuta in Peste, 14 Dec 2009 | 10203 vizualizari

COMENTARII (23)

brie 1

14.12.2009, 08:02

vai adinuta chiar arata super, si nu cred ca te-ai intrecut pe tine pentru ca poti mult,important e sa indraznim fiecare sa fim curajosi si sa ne jucam cu mancarea, o combinatie interesanta si savuroasa, aromata,de asta pot spune genial ai combinat elemente ce-ti plac si rezultatul a fost surprinzator

ionix 1

14.12.2009, 10:37

merita facut

ANCA 1

14.12.2009, 11:03

Miha 1

14.12.2009, 11:24

daca e peste imi place orice combinatie. Bravo Adina, te-ai intrecut pe tine cu reteta asta.

Adinuta 1

14.12.2009, 11:31

multumesc, fetelor eu am fost foarte incantata de rezultat!

Adinuta 1

14.12.2009, 11:31

Brie ai dreptate, cand prinzi un pic de curaj, totul este posibil

Adinuta 1

14.12.2009, 11:35

Miha, Brie zice ca nu m-am intrecut inteleg ca intrecutul meu e pe undeva la mijloc... sa vad unde ajung in cursa asta Adinuta contra Adinuta

Oana 1

14.12.2009, 12:39

Super, Adinuta! si eu fac la fel, deschid frigiderul si imi vin ideile pe moment, imi place sa inventez! Bravo!! Arata suuuper!

PapaBun 1

14.12.2009, 16:04

Tocmai am luat si eu ieri un kg de file de pollock de Alaska.
Nu-mi place mustarul boabe, trebuie sa recunosc .
Felicitari pentru reusita!

Adinuta 1

14.12.2009, 16:30

PapaBun, nu-ti place mustarul boabe? dar e si mexican, un pic picant, aprins la culoare si are gust subtil asa eu nu stiu unde am gasit in somnolenta mea aseara ca s-ar traduce "polac" pestele asta de Alaska vad ca nu mai gasesc. Multumesc pentru felicitari si astept sa dai drumul la site

brie 1

14.12.2009, 18:31

adinuta ,eu imi cer scuze eu nu cunosc limitele tale, insa ce am vrut sa spun e sa indraznesti sa poti mai mult, felicitari inca o data

Adinuta 1

14.12.2009, 18:57

Brie, nu-ti cere scuze deloc esti o dulce! stiu exact ce ai vrut sa spui ... eu mai mult o tachinam pe miha in gluma si ma ironizam pe mine Serios vorbind, cele mai multe limite ni le punem noi insine cand ne credem incapabili de a face ceva fara a incerca, sau cand renuntam la lupta prea usor. Totodata cred ca e important ca mereu sa vrem sa fim mai buni, sa nu consideram ca am ajuns intr-un punct final. La urma urmei, cineva spunea ca si noi suntem facuti din acelasi praf de stele din care s-a nascut Universul. Daca gandesti asa, cata energie si frumusete se ascunde in noi si asteapta sa zburde libera, sa se manifeste ... cred ca am cam deviat un pic dar cred ca intelegi unde bat

brie 1

14.12.2009, 20:01

Bucataras 1

14.12.2009, 21:38

tre sa fac neaparat ... extraordinar. si mie tot mustarul kamis imi place. am in casa si clasic si cu boabe ... immmm

luminita20_2006 1

14.12.2009, 22:39

danygospodina 1

15.12.2009, 09:36

10 pentru reteta, FB pentru cugetari!

Adinuta 1

15.12.2009, 14:03

liana_geicu 1

15.12.2009, 19:21

Premiul I cu coronita pentru reteta asta! imi place cum arata!

Adinuta 1

16.12.2009, 15:20

multumesc, Liana!

fluturas 1

16.12.2009, 15:34

am ramas fara cuvinte..ca salivam din greu!
arata senzational!

Adinuta 1

21.12.2009, 13:48

fluturas, multumesc!

mihaelar63 1

05.02.2010, 22:23

favorita ,toata stima si respectul ,, acum am descoperit reteta , ar trebuii sa-ti inchipui ca sunt intr-o stare de admiratie , ma holbez la reteta , cu gura cascata , in acelasi timp ...

elena1988 1

08.02.2011, 10:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Somon la gratar cu cartofi copti