Rulouri de prosciutto cotto cu crema de branza si zacusca taraneasca

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2012 | 3924 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de prosciutto cotto
  • crema de branza
  • zacusca taraneasca mandi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de prosciutto cotto cu crema de branza si zacusca taraneasca:

Fiecare felie de prosciutto cotto se umple cu crema de branza sau cu zacusca taraneasca. Se fac rulouri si se taie cu grija in 2 jumatati. Se lasa la rece 1 ora dupa care se pot servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de prosciutto cotto cu crema de branza si zacusca taraneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

VERONICA2607 1

23.03.2012, 10:23

deyutzky 1

23.03.2012, 11:48

ce bine arata abia acum am dat like retetei ca atunci nu era inca aprobata

Bya Ralu 1

23.03.2012, 12:41

simo te astept cu mare placere
iri
vero
deyutzky ms
mamaieelena
motanel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rosii cu ...surprize