Rulouri de pui cu castraveciori acri

de mikidaniro in Pui, 2 Feb 2012 | 2982 vizualizari

 

Cand am facut pozele pt aceasta reteta,am facut doar jumatate din cantitate deoarece mai aveam si altceva in meniu,dar imi era pofta de aceste rulouri,de aceea veti vedea doar trei rulouri-cate unul pt fiecare:)

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe superioare dezosate
  • 6 castraveciori acri(preferabil in otet)
  • 4-5 lingurite de mustar
  • 6 felii de kaiser
  • 2 morcovi potriviti
  • 2 cepe potrivite
  • 1 telina potrivita
  • 500g rosii decojite
  • 4-5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de pui cu castraveciori acri:

Ceapa,morcovii si telina se curata si se taie cubulete potrivite.Punem totul intr-un vas pe foc impreuna cu uleiul si sotam cca 4-5 min,fara sa prinda culoare,apoi punem si rosiile taiate cubulete.Daca aveti rosii proaspete puneti-le intr-un vas cu apa clocotica cca 2-3 min.,eliminati cojile,apoi tocati-le cubulete,daca nu,puneti rosii decojite din conserva.Lasati totul la foc cca 10 min.

Intre timp ne apucam de rulouri.Punem cate o pulpa intre doua foi alimentare,o subtiem si nivelam cu un ciocan pt carne,apoi intindem un strat foarte subtire de mustar pe toata suprafata pulpei,punem castraveciorul si rulam.Rulam apoi totul intr-o felie de bacon si legam cu ata de bucatarie.

Rulourile obtinute le punem in vasul cu legume si lasam cca 20 de minute sau pana e fiarta carnea, intorcandu-le din cand in cand si adaugand apa calda daca este nevoie.

Sosul format din legume iese un pic dulceag si in combinatie cu gustul acrisor de la castraveciori iese o combinatie perfecta.

TIPS-URI

1

Puteti folosi piept de pui sau carne de vita taiata foarte subtire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu castraveciori acri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu cascaval afumat si sos tzatziky