Saculeti cu pere si caramel

de Pasiune pentru bucatarie in Prajituri, 15 Ian 2011 | 4085 vizualizari

COMENTARII (18)

LUK 1

15.01.2011, 10:09

frumosi saculetii si gustosi

Rocsi 1

15.01.2011, 10:32

buniiiii

elena1988 1

15.01.2011, 10:34

silvi0ara 1

15.01.2011, 10:36

Ce frumusei sunt.

Ina 1

15.01.2011, 10:50

deliciu!!

aziz 1

15.01.2011, 10:56

ca un fel de clatite super eu faceam ceva de genul cu foi de placinta la fel de gustos

divainbucatarie 1

15.01.2011, 10:57

adriana_bobu 1

15.01.2011, 11:18

delicioase...

RuxyRux 1

15.01.2011, 11:47

Exceptional arata

Mitinita 1

15.01.2011, 12:07

super!!!

Mihaela11_jo 1

15.01.2011, 14:05

Foarte fine

mirela0911 1

15.01.2011, 15:27

delicioase

La Ancuta 1

15.01.2011, 16:01

adasev12 1

15.01.2011, 16:55

interesant si bun

Laly 1

15.01.2011, 18:59

Ce deliciu

diaconta 1

15.01.2011, 21:04

io ma multumesc cu ...siretul

corina241 1

15.01.2011, 22:56

super

MIUTA 1

15.01.2011, 23:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Petre Roman"