Salam de biscuiti cu foaie de napolitana

de pity19 in Prajituri, 25 Aug 2014 | 3550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga biscuiti simpli
  • 2 lingurite esenta de rom
  • un plic zahar cu aroma de rom
  • 150 -200 ml apa calda
  • un borcan Nutoka
  • 150 gr margarina/unt
  • In plus :
  • o foaie de napolitana
  • 500 gr margarina
  • 300 gr nuca de cocos
  • 150 gr zahar pudra cu aroma de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu foaie de napolitana:

Maruntim biscuitii ;


Topim margarina pe baie de aburi ;


Amestecam biscuitii cu Nutoka , esenta de rom , zaharul cu esenta de rom , margarina si 2-3 polonice cu apa calda ;


Crema de margarina cu cocos :


Mixam margarina impreuna cu zaharul , adaugam cocosul , amestecand bine ;


Umezim un prosop de bucatarie curat , punem foaia de napolitana , cu o lingura de lemn punem din compozitia de biscuiti si intindem ;


Peste crema de biscuiti adaugam cca 4-5 linguri mari din crema de cocos , intindem ;


Rulam usor foaia pentru a nu se rupe ; Acoperim cu foaie de aluminiu si dam la ferigider cca 2-3 ore sau pana a doua zi!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti cu foaie de napolitana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

26.08.2014, 19:39

Ce fain!

MotanLaOale 1

28.08.2014, 22:30

noiinbucatarie 1

27.12.2016, 12:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu nuca de cocos si cacao (de post)