Salam de biscuiti cu foaie de napolitana

de pity19 in Prajituri, 25 Aug 2014 | 3279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga biscuiti simpli
  • 2 lingurite esenta de rom
  • un plic zahar cu aroma de rom
  • 150 -200 ml apa calda
  • un borcan Nutoka
  • 150 gr margarina/unt
  • In plus :
  • o foaie de napolitana
  • 500 gr margarina
  • 300 gr nuca de cocos
  • 150 gr zahar pudra cu aroma de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti cu foaie de napolitana:

Maruntim biscuitii ;

Topim margarina pe baie de aburi ;

Amestecam biscuitii cu Nutoka , esenta de rom , zaharul cu esenta de rom , margarina si 2-3 polonice cu apa calda ;

Crema de margarina cu cocos :

Mixam margarina impreuna cu zaharul , adaugam cocosul , amestecand bine ;

Umezim un prosop de bucatarie curat , punem foaia de napolitana , cu o lingura de lemn punem din compozitia de biscuiti  si intindem ;

Peste crema de biscuiti adaugam cca 4-5 linguri mari din crema de cocos , intindem ;

Rulam usor foaia pentru a nu se rupe ; Acoperim cu foaie de aluminiu si dam la ferigider cca 2-3 ore sau pana a doua zi!

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti cu foaie de napolitana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Rocsi 1

26.08.2014, 19:39

Ce fain!

MotanLaOale 1

28.08.2014, 22:30

noiinbucatarie 1

27.12.2016, 12:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!