Salam de biscuiti de post

de elena1988 in Dulciuri, 26 Mar 2011 | 3760 vizualizari

 

Imi place mai mult cu lapte si unt, dar este bun si in varianta asta.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr de biscuiti populari
  • 1 pachet de margarina
  • 8 linguri de zahar
  • 200 ml de apa
  • 10 linguri de cacao
  • zahar vanilat 5 pliculete
  • esenta de rom 2 -3 sticlute
  • nuca
  • cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salam de biscuiti de post:

Tocam biscuiti dar nu foarte marunt,


Intr-o craticioara punem margarina la topit, apoi apa, zaharul si cacaua,


Cand s-a racit compozitia turnam peste biscuiti apoi punem nuca si esenta de rom, gustam sa vadem daca mai trebuie zahar,


Punem pe masa folie strech si formam salamul de biscuiti.


Punem cocos peste el si dam la rece cateva ore bune.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiti de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

elena1988 1

28.03.2011, 09:18

ana

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:35

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:27

foarte bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert chec in doua culori