Salata cu cascaval si sunca

de nyana in Salate, 1 Dec 2009 | 4211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salata mare
  • 2 legaturi de ridichi(10)
  • o ceapa rosie
  • o legatura ceapa verde
  • o felie de 1 cm grosime de cascaval afumat (50-100g)
  • o felie de 1 cm grosime sunca de praga(50-100g)
  • sare piper
  • ulei ,otet( zeama de lamaie) dupa preferinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu cascaval si sunca:

Se curata si se spala legumele se taie ceapa apoi ridichile si salata iar cascavalul si sunca de taie cubulete  mici si se adauga in salata . Se sareaza si pipereaza dupa gust iar la sfarsit uleiul si otetul (lamaia) dupa gust .

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu cascaval si sunca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

liana_geicu 1

01.12.2009, 21:36

arata bine, vreau si eu o portie!

luminita20_2006 1

02.12.2009, 20:46

si eu

pana_luminita 1

03.12.2009, 15:40

mai ai vreo portie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata Orientala