Salata cu somon si ou

de alldaycooking in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2012 | 4545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de somon afumat
  • 8 frunze mari de salata verde
  • 1 morcov
  • 8-10 rosii cherry
  • 3-4 fire de ceapa verde
  • 2 oua
  • Sare
  • 2 lingurite otet de vin
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingurita ulei de masline extravirgin
  • 1 lingurita otet balsamic
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu somon si ou:

Am pus la fiert aprox. 600 ml apa. Cand apa a inceput sa clocoteasca am adaugat putina sare si 2 lingurite otet de vin. Imediat am adaugat ouale fara coaja in apa. Am lasat sa fiarba la foc mic aprox. 4 minute, am amestecat usor cu o lingura din timp in timp.

 Morcovul curatat de coaja l-am taiat fasiute subtiri cu ajutorul peeler-ului. Ceapa verde am taiat-o bucatele mici.

 Frunzele de salata, bine spalate le-am taiat fasiute, apoi le-am asezat pe 2 farfurii. Peste salata am presarat morcovul, ceapa verde, rosii cherry taiate in jumatati si bucatele de somon. Deasupra acestora am pus cate 1 ou fiert. Mierea am amestecat-o cu ulei de masline si o lingurita de otet balsamic si am presarat deasupra salatei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu somon si ou" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cosulet cu icre si somon afumat