Salata de beof

de Michelle in Salate, 11 Dec 2009 | 10816 vizualizari

COMENTARII (9)

rivka 1

11.12.2009, 13:51

ai lasat carnea deoparte, o lasi de obicei sau numai acum?
eu pun si carne de vita si mazare neeaparat ,ah si nu pun ceapa... dar cred ca si asta e foarte foarte buna!

Michelle 1

11.12.2009, 14:10

ceapa o pun doar la fiert,nu o toc...
carnea o las de obicei deoparte...

Michelle 1

11.12.2009, 14:10

aaa si mazarea trebuie sa o las ca nu le place la ai mei..daca ar fi doar ptr me as pune..

Miha 1

11.12.2009, 15:52

Ce jucarie faina ai pentru taiat legume.

rivka 1

11.12.2009, 21:21

ah oke michelle, si noi in ultimii ani am mai rarit-o cu consumul carnii, mancam dar nu mult....dar pacat ca nu le place mazarea, dupa mine mazarea ii tot farmecul la salata de beouf.

Teo 1

12.12.2009, 19:52

Nici noi nu mancam salata cu mazare pentru ca nu prea ne place si ne face si rau! Dar o inlocuim cu mar, este foarte buna, sa incercati!

Michelle 1

12.12.2009, 23:21

woow mar?mmm

pana_luminita 1

18.12.2009, 19:10

elena1988 1

02.02.2011, 16:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton si fasole