Salata de cuscus

de radu_popovici in Mancaruri de post, 17 Apr 2011 | 4654 vizualizari

COMENTARII (5)

MIUTA 1

18.04.2011, 00:55

Arata tare bine,delicioasa

mihaelar63 1

18.04.2011, 08:13


Am vazut cus-cus din acela , dar tot este instant ? sau este specificat pe cutie ?

jolygina 1

18.04.2011, 09:11

am vz si eu cus cus in magazin ,am sa incerc si eu ,pana acum nu am mancat

Lau 1

18.04.2011, 10:20

Mihaela11_jo 1

18.04.2011, 13:42

Foarte buna si apetisanta; reteta ta este mai rafinata si mai aromata fata de cea pe care o fac eu; in plus eu adaug boabe de naut fiert si frunze de menta proaspata.Varianta mea este cu migdale prajite putin in ulei.Am sa incerc neaparat si cu suc de portocale.
In Iordania si Palestina se mai gaseste o alta varianta de cuşcuş , numita "maftoul".
Este foarte asemanator cu cuşcuşul gatit in tarile arabe din nordul Africii; dar acesta este pregatit cu faina de gris si are o culoare mai albicioasa.
Maftoulul se pregateste din burgul( grau sfaramat) marunt si faina de grau, care se freaca in maini cu o cantitate mica de apa ,ulei de masline si sare pana se obtin bilute mici de aluat( cu cat e gospodina mai priceputa ,cu atat sunt mai mici bilutele).
Este o operatie foarte laborioasa si azi se foloseste de gata de la supermarket uscat sau congelat.
De asemenea stafidele sunt foarte populare in tarile arabe( in special in Arabia Saudita) la prepararea pilafurilor.
Multumesc de reteta
http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-cuscus-de-post-13554.html
http://www.bucataras.ro/retete/maftoul-cu-pui-specific-palestinei-14005.html
Retetele mele sunt invatate de la localnice si cel mai probabil unele nu le veti gasi in meniul restaurantelor.
O zi buna

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in otet, la rece
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete din cartofi cu mozzarella

ieri la 20:57

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

Supa din piept de curcan cu taitei de casa la slow cooker Crock Pot

pe 17.10 la 21:27

RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf de post