Salata de fasole verde lata

de mamaieelena in Salate, 30 Mai 2012 | 6012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole verde proaspata lunga de 20-25 cm
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura ulei de susan
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare piper
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 legatura de marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de fasole verde lata:

Fasolea se spala, se curata de moatele de la extremitati si apoi se taie la dimensiuni de 1-2 cm.

Intr-o oala se pune apa cu sare la fiert si cand clocoteste se adauga fasolea. Cand este aproape fiarta se da in jet de apa rece si in aceeasi oala se pune uleiul si cu fasolea la prajit. Cand aceasta s-a incins bine, adica sfaraie la prajit se poate pune usturoiul curatat si taiat cu cutitul marunt la fel si mararul tocat marunt. Se amesteca bine, iar la sfarsit se mai adauga o lingura de ulei de susan si una de otet balsamic.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde lata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (32)

mamaieelena 1

01.06.2012, 08:18

LALY multumesc

mena29 1

01.06.2012, 16:40

Buna,buna!

mamaieelena 1

01.06.2012, 23:11

multumesc mena

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole galbena