Salata de primavara

de T I M E A in Salate, 26 Apr 2013 | 4977 vizualizari

 

Cea mai buna salata proaspata este cea de primavara cu salata, ridichi si ceapa verde.

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde
  • 1 leg. ceapa verde
  • 1 leg. ridichi de primavara
  • Dressing:
  • 1/2 cana apa
  • 2 lingurite otet balsamic
  • 2 lingurite zahar
  • un pic de sare
  • un pic de piper
  • un strop de ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de primavara:

Spalam bine sub jet de apa rece salata, ceapa si ridichile.

Frunzele de salata le rupem bucatele iar ceapa si ridichile le taiem felii.

Amestecam toate intr-un bol.

Separat intr-o cana punem apa, zaharul, sarea, piperul, otetul si uleiul amestecam cu o lingurita pana se topeste zaharul, apoi turnam dressingul peste salata.

O salata perfecta langa orice mancare sau servita ca atare cu o felie de paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de morcovi (turceasca)