Salata de sfecla coapta cu branza de capra si nuci

de katty in Salate, 13 Dec 2021 | 4360 vizualizari

 

Am pregatit o salata super sanatoasa din sfecla coapta, branza de capra si nuci.

 

INGREDIENTE

  • 3 sfecle mici
  • 150 gr branza tare de capra
  • o mana samburi nuci
  • 1 lingura ulei de masline
  • zeama de lamaie dupa gust
  • patrunjel verde tocat fin
  • piper macinat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de sfecla coapta cu branza de capra si nuci:

Spalam bine sfecla cu tot cu coaja, o stergem de apa si o punem intr-o tava pe hartie de copt. Dam tava la cuptor la foc mediu pana sfecla este gata(putem introduce cu usurinta o furculita in sfecla) Lasam sfecla sa se raceasca usor si o descojim. Dupa ce s-a racit bine  o taiem cubulete. Taiem branza cubulete. Taiem samburii de nuca un foarte marunt. Punem sfecla pe farfurie si o stropim cu zeama de lamaie dupa gust. Adaugam cuburile de branz, nucile, patrunjelul verde, presaram putin piper, apoi stropim cu uleiul de masline. Servim imediat.

TIPS-URI

1

pentru ca branza de capra a fost destul de sarata nu a fost nevoie sa mai adaug sare

2

daca vreti o salata mai dulce puteti renunta la zeama de lamaie

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla coapta cu branza de capra si nuci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata in straturi