@alldaycooking - multumesc mult
@cristiana_dana - da, sincer si mie imi pllace cum arata . multumesc mult!
@Ina - pai sa o incerci, a vezi ce buna e , multumesc!
@mamaiaelena - multumesc mult de tot
@divainbucatarie - multumesc mult de tot
@lia - , multumesc!
@RuxyRux - ce sa am impotriva . , doar ca somonul afumat are deja un gust puternic infuzat in el, asa ca vei avea la final in cazul tau o salata cu un gust diferit fata de cea cu somon crud.
@sufletista - multumesc mult !
mai arata bine dar eu ...nu pap peste mai mult decit tonul din cutie in olei de masline ,l-e mai fac alor mei pe gratar dar greu ma impac si cu mirosul
Tare intersanta reteta, trebuie sa iti urmez sfatul si sa merg si eu pe ghimbir proaspat , il prefer mereu pe cel pudra mi se pare mai subtil in arome si mai omogen ca si textura aromatica dar o sa merg pe mana ta .
@Sylvia - da, chiar te rog sa folosesti ghimbir proaspat, cumpara o bucata mica, taie cat ai nevoie, curata-l de coaja, toaca-l marunt (ca pe usturoi), lasa-l sa stea liber 3-4 minute, apoi foloseste-l la ce ai nevoie.
Da, praful e mai subtil, insa la genul asta de salata merge din plin o aroma putin mai "nesubtila"