Salata de vinete

de Ancutsa in Salate, 4 Aug 2017 | 2439 vizualizari

COMENTARII (18)

dantes 1

04.08.2017, 14:06

Buna!

mirela0911 1

04.08.2017, 14:11

Tare buna e!

MotanLaOale 1

04.08.2017, 14:20

Ancutsa 1

04.08.2017, 14:30

Va multumesc frumos!

RODIMUR 1

04.08.2017, 14:50

madi_marin 1

04.08.2017, 18:20

delicioasa!

Ancutsa 1

04.08.2017, 20:44

Rodica,

Madi, multumesc mult!

Gherca Daniela 1

05.08.2017, 08:54

Ancutsa 1

05.08.2017, 09:34

Daniela,

Rocsi 1

05.08.2017, 20:04

Este foarte buna si gustoasa salata de vinete!

miki_a 1

05.08.2017, 23:51

Foarte bună și de sezon!

NanaFloare 1

06.08.2017, 18:26

Cum se coc vinetele? Nu ca nu as sti, sunt multe metode, dar as vrea sa o stiu pe cea care asigura o vanata alba si frumoasa dupa coacere. Eu le coc in cuptor , pe foaie de copt. Gustul e impecabil, dulce, nu si culoarea, inchisa de nu-ti vine sa le mananci. Si aunci adaug maioneza facuta in casa ori iaurt si cateva linguri de ulei.
Multumesc pentru raspuns!

Ancutsa 1

07.08.2017, 12:31

Draga Nana, eu coc vinetele pe aragaz, direct pe ochi (sprijinite pe gratarelul pentru ochi) si le las pana se crapa si se inmoaie usor. Gustul e un pic de fum, dar mie acela imi place mult. Niciodata nu mi s-au innegrit asa. Cand le curat, eu le dau deoparte si samburii inainte de a le toca. Se curata ca ardeii copti (le lasi la racit pe chiuveta si intr-un castronel cu apa inmoi mana si cureti coaja, ca sa nu te friga).
Nu am incercat niciodata la cuptor si nu pun nici maioneza, doar sare si o lingura-doua de ulei si o ceapa rosie. Eu asa le fac, poti incerca sa vezi daca iti plac! Sper ca te-am ajutat!
O zi frumoasa!
Cu drag,
Anca

Rahela Velicu 1

09.08.2017, 16:44

Ancutsa 1

10.08.2017, 14:12

Rahela,

kytz 1

10.08.2017, 14:27

Bună tare!

Ancutsa 1

10.08.2017, 15:22

Multumesc mult, Kytz!

mihaelar63 1

07.09.2017, 00:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!