Salată de vinete coapte la vas Zepter!

de Panacris in Salate, 12 Iul 2013 | 10968 vizualizari

COMENTARII (29)

Panacris 1

15.07.2013, 08:29

Danakarin, și eu fost scpeticăinițial, dar, culmea, chiar au gust de scrum și foc deschis, chiar dacă se coc sub capac!

d_madisor 1

07.09.2013, 09:41

Te rog spune-mi cum cureti vasul dupa pt ca raman niste pete negre pe care nu le pot scoate nici cu pasta speciala de la zeptter

Panacris 1

07.09.2013, 10:27

Bună d_madisor, am curățat vasul cu pasta specială de la Zepter și un burete mai dur Trebuie să freci cu multă încredere, dar atenție, poate ai dat focul prea tare de s-a ars vasul

Krystyan Trendy 1

10.11.2013, 12:48

foarte gustoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete cu ardei copti si usturoi