Salata de vinete (fara maioneza)

de Angelina_Elena in Salate, 6 Sep 2013 | 3910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 1 ceapa
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de vinete (fara maioneza):

Coacem vinetele, apoi le curatam si le punem la scurs.

Le tocam bine, apoi le punem intr-un vas.

Ceapa o curatam, o spalam, o tocam marunt si o punem in vas peste vinete.

Adaugam cate-o lingura de ulei si incepem sa amestecam (ca la maioneza).

Potrivim cu sare dupa gust apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de vinete (fara maioneza)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (31)

Lavinia 1

07.09.2013, 09:41

foarte buna,imi place mai mult fara maioneza

Rocsi 1

07.09.2013, 18:45

Si noi mai mult fara maioneza le servim

Angelina_Elena 1

08.09.2013, 00:44

Liliana, Geanina, Lavi, Rocsi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de dovlecei cu smantana