Salată "Făgăraş"

de madi_marin in Salate, 2 Mai 2012 | 6111 vizualizari

 

E o salată simplă pe care am denumit-o aşa pentru că am folosit brânză ,,Făgăraş,,Lacteea pentru că e foarte cremoasă. Sincer m-am cam saturat de atata branza dulce, dar sper ca de poimaine sa am voie sa mai mananc si altceva.

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie brânză Făgăraş Lacteea
  • 1 roşie
  • 1 castravete
  • sare
  • piper
  • 2 linguriţe de ulei
  • 1 firicel de ceapă verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salată "Făgăraş":

Se prepară o salată din ceapa tocată şi  cubuleţe de roşie şi castravete. Se asezonează cu ulei, sare şi piper.

Se pun straturi alternative de salată şi brânzică în pahare mici.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată "Făgăraş"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (48)

Alinutza80 1

03.05.2012, 20:49

madi_marin 1

03.05.2012, 21:09

Ruxy...ma simt mai usoara si cu mai multa energie, plus ca am un somn mai linistit....

madi_marin 1

03.05.2012, 21:10

Alinutza...multumesc...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu Pere, Struguri, Nuci si Branza (Reteta Video)