Salata iceberg cu pui si pere

de Corinuta in Salate, 9 Iul 2010 | 6032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g file de pui
  • 1 salata iceberg
  • 2 pere
  • 6 linguri de ulei
  • sucul de la 1/2 lamaie
  • 1 lingura otet de vin alb
  • 1 varf de cutit de zahar
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata iceberg cu pui si pere:

Se spala carnea si se usuca pe un servet de bucatarie. Se prajeste in 3 linguri de ulei cca 16 minute, intorcand-o pe ambele parti pana cand capata o culoare maronie. Se scoate pe un servet de hartie, apoi se sareaza si se pipereaza.

Pentru dressing se amesteca sucul de lamaie, otetul,zaharul,sarea si piperul. Se incorporeaza uleiul ramas.

Salata se spala, se taie fasii si se amesteca cu dressingul. 

Se spala perele, se indeparteaza semintele si se taie felii. Se aseaza peste salata. Carnea se taie fasii si se amesteca cu salata.

TIPS-URI

1

Se mai poate adauga la salata 100 g branza cu mucegai, daca va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata iceberg cu pui si pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Corinuta 1

11.07.2010, 01:05

Multumesc Mena!Janet poti adauga orice iti place!

nadina73 1

11.07.2010, 12:36

si eu vreau e super buna

Corinuta 1

12.07.2010, 23:32

asa e Nadina, poftim la masa!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata cu ton