Salau cu fenicul si ardei copt

de Oana in Salau, 8 Mar 2010 | 6381 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

08.03.2010, 20:13

Pentru copilasi am facut un sos din fenicul, rosioare si ardeiul copt, le-am mixat bine, apoi l-am pus peste salau si le-am facut si un piure Succes total, au mancat amandoi foarte, foarte bine

ANCA 1

08.03.2010, 20:27

bestial arata, cred ca la fel si gustul!! nu am mancat fenicul, cum e?..

Oana 1

08.03.2010, 20:30

Ancuta, si eu tot prima data am facut Si mai am un bulb sa vad ce fac cu el...ori salata ori in vas roman...e...aromat asa...nici nu stiu sa-ti spun cu ce seamana....telino-gulie

ANCA 1

08.03.2010, 20:56

ia sa iau si eu telino-gulie

ionix 1

08.03.2010, 21:00

daca are gust de telino-gulie mie nu mi-ar placea nu-mi place nici telina si nici gulia sunt cam certata eu cu legumele, spre rusinea mea dar salaul cu ardei copti arata demential... bravo mai Oana...

Oana 1

08.03.2010, 22:36

Mersi, Ionixule! Mai, sa stii ca nu pot spune exact ce gust are...e crocant, ca si cum ai musca din tija de telina...dar e zemos si aromat intr-un fel...na, luati si voi si gustati, poate va place...Pune ceapa in loc de fenicul, sa vezi ce bun iese Dar asta-i ideea, sa faci cu fenicul Mie mi-a placut si la baieti la fel

dicarmencitta1957 1

09.03.2010, 09:38

O bunatate,prezentarea este super.Ai toate furculitele de la mine Oana.

Sylvia 1

09.03.2010, 10:13

Oana excelent arata Feniculul are o aroma aparte greu de descris ce e drept mie mi se parea ca fin de tot aduce si a marar este foarte bun el in folosesc crud in cremele de branza sau mixat cu ulei de masline si sare si adaugat ca si o pasta toping la salate

silvi0ara 1

09.03.2010, 11:13

Minunat arata.

Oana 1

09.03.2010, 13:27

Ma bucur ca va place! O sa incerc si o salata, poate azi

babi5 1

12.12.2014, 20:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Salau ca-n Ardeal