Sandwich cald cu jambon si branza topita

de Alexandra Burz in Sandvisuri, 31 Ian 2014 | 6265 vizualizari

COMENTARII (19)

Lorra 1

31.01.2014, 21:20

Servesc cu mare placere

Constelatialeu 1

31.01.2014, 21:21

M-am spalat pe dinti,dar sa-mi faci unul pentru maine...

Lia_ 1

31.01.2014, 21:27

bun

Corinuta 1

31.01.2014, 21:29

ce bune-s sendvisurile calde!

Ubulika 1

31.01.2014, 21:30

mmm ce bune sunt! acuma imi fac si eu un toastde pofta

Irina 1

31.01.2014, 21:31

Ei, da, unul din asta as manca acum! Totusi, eu prefer untul in loc de margarina.

- Andreea - 1

31.01.2014, 21:32

As manca si eu acum

Alexandra Burz 1

31.01.2014, 21:36

multumesc dragilor

deyutzky 1

31.01.2014, 21:45

buuun

Bunica 1

31.01.2014, 21:46

Cam bune!

Cris2711 1

31.01.2014, 21:48

Alexandra Burz 1

31.01.2014, 21:52

alilianaa 1

31.01.2014, 22:11

cam bun!

Alexandra Burz 1

31.01.2014, 22:11

MotanLaOale 1

31.01.2014, 22:31

Alexandra Burz 1

31.01.2014, 22:41

Rocsi 1

01.02.2014, 20:12

Bune

diaconta 1

01.02.2014, 23:03

imi plac sandvisurile calde

Alexandra Burz 1

02.02.2014, 17:26

multumesc fetele >

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura bicolora cu crema de lamaie si capsuni

de Rocsi 9

la 11:33

Budinca de orez cu capsuni la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

de laura_n 6

ieri la 17:31

Dulceata de cirese amare

ieri la 15:29

Desert tort 10 ani

pe 16.06 la 21:34

RETETA RECOMANDATA
Sendviş lacto vegetarian