Sandwich-uri la tigaie cu preparate din carne

de Merisor in Sandvisuri, 3 Ian 2014 | 36427 vizualizari

COMENTARII (50)

Bya Ralu 1

03.01.2014, 13:04

bune

Pushaa 1

03.01.2014, 13:05

interesante

Cris2711 1

03.01.2014, 13:06

wow,ceva nou si bun

Ina 1

03.01.2014, 13:08

super idee!
Friptura de la Craciun a papat-o Bobitza
Acum papa sarmale

Bya Ralu 1

03.01.2014, 13:10

ina

Merisor 1

03.01.2014, 13:11

Ina, eu n-am un Bobitza, ca probabil nu mai faceam aceste sandwich-uri )))

Merisor 1

03.01.2014, 13:12

Cris si Tina

Merisor 1

03.01.2014, 13:13

Multzu, Gurita!

Merisor 1

03.01.2014, 13:13

Pusha

laura_n 1

03.01.2014, 13:15

Merisor, sunt grozave! as face si eu dar nu am cu ce le umple )
imi plac mult ideile tale de "reciclare" culinara

Merisor 1

03.01.2014, 13:17

Pai Laura, e criza muah!

laura_n 1

03.01.2014, 13:21

pai tu reciclezi, dar eu le-as face special la cat de bine arata )

Merisor 1

03.01.2014, 13:40

Pai le mai fac si special cu alte ingrediente, mai ales cu omleta

Bunica 1

03.01.2014, 13:42

Ai mai multa umplutura decat paine)E tare buna!

DIANA B 1

03.01.2014, 13:42

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu , da' Laura chiar are dreptate

Merisor 1

03.01.2014, 13:44

Buni, pai e mai buna umplutura

Merisor 1

03.01.2014, 13:44

Diana

Micutza Luana 1

03.01.2014, 13:47

ce bine arata yamii

marianascarlat 1

03.01.2014, 13:53

Buneee!

Merisor 1

03.01.2014, 13:57

Multumesc, Luana!
Mariana

Constelatialeu 1

03.01.2014, 14:34

nimic nu se arunca,ce vede ca suntem nascute in epoca trecuta....

Ade200 1

03.01.2014, 14:44

Esti din epoca modernă, bravo pentru idee!

Merisor 1

03.01.2014, 14:49

Ade200 multumesc!

Merisor 1

03.01.2014, 14:50

Cleme )

MotanLaOale 1

03.01.2014, 14:56

bun bun

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Croque Madame