Saratele cu mix de branzeturi

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2015 | 11775 vizualizari

COMENTARII (44)

Mitinita 1

30.01.2015, 21:10

super saratele

Constelatialeu 1

30.01.2015, 21:11

N-am voie.....

mirela0911 1

30.01.2015, 21:16

Ce saratele bune!

MOKUSKA 1

30.01.2015, 21:17

foarte bune

Merisor 1

30.01.2015, 21:22

Ce frumusele sunt!

simona72 1

30.01.2015, 21:31

Ce bune!!

raluca95 1

30.01.2015, 21:42

Ce bune!

Bucataras Medi 1

30.01.2015, 21:52

tare bune trebuie sa fie.

reisnaor_2006 1

30.01.2015, 21:54

Delicioase

Teo 1

30.01.2015, 21:55

Frumoase,dantelate,bune de rontait!

MotanLaOale 1

30.01.2015, 22:21

bune bune

Criss 1

31.01.2015, 06:05

Xandrinne 1

31.01.2015, 10:03

Tare bune!

Ligia Bxl 1

31.01.2015, 11:42

ce bune

dantes 1

31.01.2015, 12:02

Bune!!!

Teo 1

31.01.2015, 21:54

Roscsi, le-am facut astazi;tare bune ai iesit!

daniastefania 1

01.02.2015, 09:29

Trebuie sa le incerc. Arata foarte bine, cred ca sunt delicioase

Corinuta 1

01.02.2015, 12:08

Cred ca-s tare bune

Bya Ralu 1

01.02.2015, 17:58

bune,le incerc si eu

Rocsi 1

01.02.2015, 20:46

Multumesc Miti.

Rocsi 1

01.02.2015, 20:46

Cleme, cand ai voie iti fac

Rocsi 1

01.02.2015, 20:46

Mirela multumesc

Rocsi 1

01.02.2015, 20:46

Multumesc Mokuska

Rocsi 1

01.02.2015, 20:47

Meri, multumesc

Rocsi 1

01.02.2015, 20:47

Multumesc Simona

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Saleurile lui Mos Craciun