Sardine la cuptor

de Bunica in Peste, 18 Oct 2009 | 24727 vizualizari

COMENTARII (12)

PapaBun 1

18.10.2009, 15:10

Sardinele sint superdelicioase, eu le prefer insa mereu la grill sau la plita incinsa, imbalsamate in timpul frigerii cu ulei de masline, usturoi si patrunjel pisat iar la final cu un vint de sare grunjoasa de mare, mama-mama.
Sardinele din Bucuresti sint din Franta sau de unde le aduc? Ca in Irlanda tot din Franta sint, insa uneori mai aduc si din Anglia.
La multe retete!

Oana 1

18.10.2009, 16:49

Bravo, Buni La cat mai multe retete gustoase! Arata suuuper sardinele

rivka 1

18.10.2009, 17:34

Arata super as putea trai numai cu asa ceva....Cu ce le-ati mancat?
Ce ati servit langa?

Miha 1

18.10.2009, 18:20

Felicitari Bunica! La cat mai multe retete delicioase!

luminita20_2006 1

19.10.2009, 11:13

arata f bine

Bunica 1

19.10.2009, 13:07

Sunt foarte gustoase !Le-am mancat cu paine calda. Multumesc pentru aprecieri !

Bunica 1

20.10.2009, 17:25

PapaBun sardinele au fost frantuzesti. Nu am inteles cum le imbalsamezi in timpul frigerii ?

Teo 1

31.10.2009, 20:56

Cea mai delicioasa reteta cu peste preparata de Bunica a fost cea cu pestele prajit asezat in borcan si pus peste el o saramura cu apa si otet. Se intampla odata, de "Florii". Mi-a placut atat de mult gustul si mirosul incat parca il simt si acum. Am dat reteta mai departe si la fel de impresionata a fost si colega mea!
De atunci toata familia mea este innebunita dupa pestele preparat astfel

nadina73 1

19.08.2010, 23:46

super ce sa mai zic bunicasi 5 f si la favo

vero_closca 1

19.09.2010, 23:15

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 09:32

imi plac sardinele

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sardine la cuptor