Sarmale de post cu nuci si stafide

de MIUTA in Mancaruri de post, 8 Dec 2010 | 14296 vizualizari

COMENTARII (10)

nadina73 1

08.12.2010, 01:06

prima buna ideie,ma tenteaza inca nu ai furculite dar revin

MotanLaOale 1

08.12.2010, 10:02

trebuie sa fie foarte bune ! nu am mancat niciodata dar o sa....

MIUTA 1

08.12.2010, 10:12

Multumesc pentru furci.Sunt foarte bune,sper sa faceti si voi si sunt sigura ca o sa va placa daca nu mai mult la fel ca cele cu carne.Sunt delicioase

mihaelar63 1

08.12.2010, 10:12

dupa miros am sosit , cand sunt calde sunt cele mai bune

lia maria 1

08.12.2010, 11:02

waw! imi ploua-n gura cat de bune tre sa fie

Dana_Retetegg 1

08.12.2010, 11:52

Nu am mancat pana acum asa, dar arata foarte bine ale tale

Ligia Bxl 1

08.12.2010, 12:27

ia sa-mi trimite-ti si mie va rog niste varza din asta subtire ca eu gasesc pe aici numai din aia groasa zici ca sunt bocanci,se desfac la fiert si devine mancare de varza

MIUTA 1

08.12.2010, 14:46

Multumesc fetelor ,cu mare drag ti-as trimite Ligia varza,imi pare rau ca nu-ti poti pregati cele mai bune bucate sarmalele traditionale.

mamaieelena 1

08.12.2010, 15:43

bune

mamaieelena 1

09.12.2010, 09:31

ei ce bune sunt hmm

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu fasole verde si ciuperci