Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2013 | 10084 vizualizari
diaconta 1
uaaaaaaaa ce bun
portiadelumina 1
Lasă Cleme, că s-o găsi cine să le mănânce. Eu ştiu pe unii amatori, adică ce amatori, profesionoşti chiar care ar da iama prin sarmalele alea
MotanLaOale 1
bune bune
Lavinia 1
Foarte bune !
Constelatialeu 1
Parinte am si eu un leut in crestere,care e la fel de profesionist,ca altii.
Bunica 1
Ai pus si carnita afumatace bunatate!
Bunica.Fara carnita afumata nu se poate,sa mananc si eu ceva,ca sarmalele nu-mi plac...
gaby_gabytza 1
place
Zamfira 1
Vasul roman este o minune, o folosim si noi, iar sarmalele se fac extraordinare. Bravooo!!!! imi plac fff mult!!!!!
Rocsi 1
Mmmm ma si vad mancand o sarmaluta fierbinte!
laura_n 1
bune tare de tot!
marcela1979 1
ce mi mai plac mai ales asa facute in vas roman.
diana_k 1
madi_marin 1
sunt preferatele mele...
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Stella29 1
ieri la 21:16
de Retete_gustoase 1
ieri la 16:14
de vasimur 4
ieri la 14:52
de gaby_duceag 8
ieri la 12:05
de Bucataras 6
ieri la 11:54
3 comentarii
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Caty
ony 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
inanna 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!