Sarmalute de post cu soia

de Bucataras in Mancaruri de post, 30 Apr 2009 | 18160 vizualizari

COMENTARII (9)

Bucataras 1

06.12.2009, 15:45

corect.

ionix 1

06.12.2009, 16:12

mai, chestia asta cu eliminatul carnii de porc e cu dus si-ntors... mama mea este bolnava de cancer iar doctorul a spus sa manance carne de porc dar slaba si ca uneori carnea de vita poate fi mult mai grasa decat cea de porc... si asta a spus-o unul dintre cei mai buni doctori din Romanica... asa ca nah, fiecare cum vrea si cum stie mai bine dar cand e post merg si sarmalutele astea

Michelle 1

06.12.2009, 16:23

MIUTA 1

21.03.2011, 01:00

divainbucatarie 1

21.03.2011, 09:49

Lau 1

21.03.2011, 10:14

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:47

Ligia Bxl 1

06.08.2013, 00:24

imi place

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmale manastiresti