Savarine

de madi_marin in Prajituri, 20 Oct 2010 | 6159 vizualizari

COMENTARII (25)

Rocsi 1

20.10.2010, 20:52

e saptamana savarinelor s epare...oricum sunt tare buneee

Miha 1

20.10.2010, 20:55

saptamana asta am stat numa cu nasu'-n savarine.
Super Madi!

gaby_duceag 1

20.10.2010, 20:57

noroc ca mi-am facut pofta.

kamy 1

20.10.2010, 21:01

aoleu...m-ati omoratde abia astept sa treca valul savarinelorarata super 5f

diaconta 1

20.10.2010, 21:11

numa' io n-am facuuuuuuuuut

Bucataras Medi 1

20.10.2010, 21:19

nici eu nu am facut doamna Dia ......da las ca noi mancam de la fete..................super,super arata...............

madi_marin 1

20.10.2010, 21:32

fetele......si eu eram terminta de pofta daca nu faceam.... ma bucur ca va place ce-a iesit..... ,,cu nasu'-n savarine,,....auzi....

ana 1

20.10.2010, 21:51

Bai si eu am facut ieri da n-am apucat sa descarc foto!Super Madi

Mitinita 1

20.10.2010, 22:23

Oare cand o sa am si eu curajul sa fac savarine? Arata super bine.

lacrimioara 1

20.10.2010, 22:56

au iesit super si eu o sa fac sambata ce ma las la voi ca mi-ati facut pofta

Corinuta 1

20.10.2010, 23:07

Laly 1

20.10.2010, 23:16

Madi ce bine arata

adasev12 1

20.10.2010, 23:33

off...atatea savarine p-aici...numai eu n-am forme sa-mi fac si mor de pofta....; madi is grozave....

mihaelar63 1

20.10.2010, 23:35

da rapida mai esti Madi zis si facut

maria_claudia 1

20.10.2010, 23:59

ti-au iesit mai frumoase ca la cofetarie

Dana Cristea - pusikmea 1

21.10.2010, 08:56

foarte faine, trebuie sa fac si eu, si asta va fi prajitura bucatarasilor

madi_marin 1

21.10.2010, 11:55

fetele...multumesc pentru aprecieri si furculite....

nadina73 1

21.10.2010, 16:49

super ti-au iesit ,o mica observatie dar sa nu mi-a iei in nume de rau.La savarine din cate stiu nu se caramelizeaza zaharul se face doar apa cu zahar si rom,coloreaza blatu caramelu ,dupa care trebuie sa le lasi cal putin ,sau ma rog macar 3-4 ore sa se insiropeze bine si isi dubleaza volumu,asta e secretu de fapt ca is imensecu cat le ti mai mult la insiropat cu ata se "umfla" mai tare.

lilik 1

21.10.2010, 18:02

f faine

madi_marin 1

21.10.2010, 19:25

Nadina...nu ma supar, Doamne fereste.... dar asa am vrut eu sa le fac....am vrut sa fie siropul mai lipicios..... oricum....si eu le-am insiropat la greu, dar daca mai insistam...aveam impresia ca se dezmembreaza.... plus ca cine are rabdare sa stea dansele la insiropat atat de mult ?.....

gaby_duceag 1

21.10.2010, 19:27

daaaaa, eu le-am fct, am tras in poza s-am mancat 5)))

La Ancuta 1

22.10.2010, 01:08

Foarte bine arata. Chiar ca a fost saptamana savarinelor

epurasha2bb 1

22.10.2010, 13:42

bey, ce e aici? savarine.ro? super , pap si eu o insiropata!5f!

madi_marin 1

22.10.2010, 19:46

epurasha.... a fost saptamana savarinelor..... chiar....propun un concurs....fiecare saptamana sa fie a unui preparat si toata lumea il posteaza, iar cel mai frumos e premiat..... sefu ce-o spune de asta?

nadina73 1

23.10.2010, 00:48

cu cat le lai mai mult la insiropat cu atat imi maresc mai tare volumunu se dezmembreazastau tapene bine

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

ieri la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

ieri la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

ieri la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

ieri la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

ieri la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

ieri la 10:06

Salata cu oua umplute cu crema de avocado si branza

pe 05.05 la 22:08

 Parizer de casa

de abetina 3

pe 05.05 la 21:55

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu dragoste