Savarine

de madi_marin in Prajituri, 20 Oct 2010 | 7538 vizualizari

COMENTARII (25)

Rocsi 1

20.10.2010, 20:52

e saptamana savarinelor s epare...oricum sunt tare buneee

Miha 1

20.10.2010, 20:55

saptamana asta am stat numa cu nasu'-n savarine.
Super Madi!

gaby_duceag 1

20.10.2010, 20:57

noroc ca mi-am facut pofta.

kamy 1

20.10.2010, 21:01

aoleu...m-ati omoratde abia astept sa treca valul savarinelorarata super 5f

diaconta 1

20.10.2010, 21:11

numa' io n-am facuuuuuuuuut

Bucataras Medi 1

20.10.2010, 21:19

nici eu nu am facut doamna Dia ......da las ca noi mancam de la fete..................super,super arata...............

madi_marin 1

20.10.2010, 21:32

fetele......si eu eram terminta de pofta daca nu faceam.... ma bucur ca va place ce-a iesit..... ,,cu nasu'-n savarine,,....auzi....

ana 1

20.10.2010, 21:51

Bai si eu am facut ieri da n-am apucat sa descarc foto!Super Madi

Mitinita 1

20.10.2010, 22:23

Oare cand o sa am si eu curajul sa fac savarine? Arata super bine.

lacrimioara 1

20.10.2010, 22:56

au iesit super si eu o sa fac sambata ce ma las la voi ca mi-ati facut pofta

Corinuta 1

20.10.2010, 23:07

Laly 1

20.10.2010, 23:16

Madi ce bine arata

adasev12 1

20.10.2010, 23:33

off...atatea savarine p-aici...numai eu n-am forme sa-mi fac si mor de pofta....; madi is grozave....

mihaelar63 1

20.10.2010, 23:35

da rapida mai esti Madi zis si facut

maria_claudia 1

20.10.2010, 23:59

ti-au iesit mai frumoase ca la cofetarie

Dana Cristea - pusikmea 1

21.10.2010, 08:56

foarte faine, trebuie sa fac si eu, si asta va fi prajitura bucatarasilor

madi_marin 1

21.10.2010, 11:55

fetele...multumesc pentru aprecieri si furculite....

nadina73 1

21.10.2010, 16:49

super ti-au iesit ,o mica observatie dar sa nu mi-a iei in nume de rau.La savarine din cate stiu nu se caramelizeaza zaharul se face doar apa cu zahar si rom,coloreaza blatu caramelu ,dupa care trebuie sa le lasi cal putin ,sau ma rog macar 3-4 ore sa se insiropeze bine si isi dubleaza volumu,asta e secretu de fapt ca is imensecu cat le ti mai mult la insiropat cu ata se "umfla" mai tare.

lilik 1

21.10.2010, 18:02

f faine

madi_marin 1

21.10.2010, 19:25

Nadina...nu ma supar, Doamne fereste.... dar asa am vrut eu sa le fac....am vrut sa fie siropul mai lipicios..... oricum....si eu le-am insiropat la greu, dar daca mai insistam...aveam impresia ca se dezmembreaza.... plus ca cine are rabdare sa stea dansele la insiropat atat de mult ?.....

gaby_duceag 1

21.10.2010, 19:27

daaaaa, eu le-am fct, am tras in poza s-am mancat 5)))

La Ancuta 1

22.10.2010, 01:08

Foarte bine arata. Chiar ca a fost saptamana savarinelor

epurasha2bb 1

22.10.2010, 13:42

bey, ce e aici? savarine.ro? super , pap si eu o insiropata!5f!

madi_marin 1

22.10.2010, 19:46

epurasha.... a fost saptamana savarinelor..... chiar....propun un concurs....fiecare saptamana sa fie a unui preparat si toata lumea il posteaza, iar cel mai frumos e premiat..... sefu ce-o spune de asta?

nadina73 1

23.10.2010, 00:48

cu cat le lai mai mult la insiropat cu atat imi maresc mai tare volumunu se dezmembreazastau tapene bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de branza