Scalopina de pui cu smantana lichida, ciuperci si vin alb

de Gergiana S in Pui, 8 Feb 2014 | 36390 vizualizari

COMENTARII (8)

mihaelar63 1

08.02.2014, 09:23

Asemenea reteta este pe gustul meu Delicios si rapid !!!

deyutzky 1

08.02.2014, 09:37

like!

babi5 1

08.02.2014, 10:54

MotanLaOale 1

08.02.2014, 11:15

portiadelumina 1

08.02.2014, 13:55

Hmm, acasă nu facem, dar la restaurant am mâncat. Bun!

Rocsi 1

08.02.2014, 21:58

Mmmm ce imi place

laura_n 1

10.02.2014, 18:01

si mie imi place! de ce ii spune scalopina?

Gergiana S 1

10.02.2014, 18:10

Laura, sincer nu stiu de ce ii zice scalopina...Eu asa am mancat-o prima data la restaurant acum multi ani pana sa incep sa o gatesc.Sub denumirea asta o stiu
Daca totusi stie cine sau o sa aflu intre timp te anunt

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume