Snitel de pui - Becsi Szelet

de Mitinita in Pui, 14 Dec 2010 | 27746 vizualizari

COMENTARII (21)

Rocsi 1

14.12.2010, 11:50

prin suc de lamaie..interesant

mihaelar63 1

14.12.2010, 11:54

5 furcu , foarte gustoasa , sa stii ca si eu obisnuiesc sa pun la snitele usturoi pisat lamaie , putin ulei si le las sa stea in frigider inainte de preparare

tanyapatap 1

14.12.2010, 11:57

Mitinita 1

14.12.2010, 11:59

mihaela si mai bun dac il lasi la frigider

Laly 1

14.12.2010, 12:14

Ce bunatate,pana fac eu vin si iau de la tine

Mitinita 1

14.12.2010, 12:22

Laly,tine farfuria sus sa-ti pun o bucata!

divainbucatarie 1

14.12.2010, 12:29

MotanLaOale 1

14.12.2010, 12:31

foarte bun cu lamaie.......eu ung cu lamaie puiul pentru rotisor

lilik 1

14.12.2010, 12:57

ce bine arata

RuxyRux 1

14.12.2010, 14:20

grozav!!!

MIUTA 1

14.12.2010, 14:24

ce bun,la favorite cu reteta,5 furcu mari

kamy 1

14.12.2010, 14:54

5f

gaby_duceag 1

14.12.2010, 15:00

ce bun! preferatul copiilor mei

La Ancuta 1

14.12.2010, 17:04

auroravoicu 1

14.12.2010, 19:33

Ce bunatate!!!Este preferatul nostru.Lasa la frigider cateva ore,uns cu zeama de lamaie si condimente si pune si coaja de lamaie in pesmet.Iese bun si aromat

diaconta 1

14.12.2010, 20:07

ce doooooooooooor imi era de niste snitele de retinut "secretul",nici eu nu stiam

LUK 1

14.12.2010, 20:34

eu asa fac cu pestele..deci merge orice carne..imbaiata in lamaie 5

nadina73 1

14.12.2010, 22:51

super

giuliana 1

15.12.2010, 08:42

Mitinita 1

16.12.2010, 16:31

uite ce la secrete impartim noi! si baba cu secretu' l-a dus in mormant cu ea!
O sa incerc si cu pestele

adelaida56 1

03.04.2011, 07:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Snitel cu branza la cuptor