Snitele de pui cu piure

de love_cherry in Pui, 29 Iun 2012 | 3633 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Piure:
  • cartofi
  • sare
  • o lingura lapte
  • o lingura unt
  • Snitele:
  • piept de pui
  • sare
  • 3-4 oua
  • pesmet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu piure:

Curatam,spalam si taiem cartofii cuburi apoi ii punem la fiert.

Dupa ce s-au fiert ii scurgem de apa,ii punem intr-un bol,adaugam laptele,sarea si untul apoi il pisam.

Taiem pieptul de pui fasii,il batem putin si il dam cu sare.

Punem uleiul la incins,iar pieptul de pui,dam fiecare fasie in parte prin pesmet,ou,apoi iar pesmet si in tigaie.

Lasam pana se fac ele aurii si consideram ca sunt gata.

POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu piure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (12)

Rocsi 1

29.06.2012, 21:18

De pui sunt preferatele mele!

love_cherry 1

29.06.2012, 21:34

si ale mele:*

Sim0na 1

02.07.2012, 09:58

As papa zilnic snitele!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu fulgi de porumb