Socata

de Constelatialeu in Bauturi, 21 Mai 2013 | 1912 vizualizari

 

In fiecare an ziceam ca fac si ma trezeam ca iar trecea vremea socului si nu apucam sa mai fac.Anul asta am cules in trei randuri flori,noroc cu Patricia,de la care m-am inspirat si cu reteta,ca ''m-a tras'' de codite si m-am mobilizat.Am adaptat un pic reteta ,ca m-am trezit ca nu mai am nici un borcan de 10 l,asa ca am folosit oala de inox de 8 l.

 

INGREDIENTE

  • 8 l apa
  • 1 kg.zahar
  • 3 lamai
  • 40 ml otet
  • 12 flori de soc
  • 1/2 lingurita sare de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Socata:

Am spalat bine florile sa scapam de impuritati ( gandaceii aia mici si negri).Intr-o oala de inox am pus apa,zaharul,lamaile taiate si stoarse de zeama,otetul ,sarea de lamaie si florile.Am acoperit cratita cu folie alimentara .Am amestecat dimineata si seara ,dupa 4 zile in care a stat la temperatura camerei,am pus socata in sticle si am dat-o la frigider.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Socata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Patricia Iordache 1

21.05.2013, 14:53

Ma bucur ca s-a nimerit sa fie pe gustul tau

Cris2711 1

21.05.2013, 16:03

la noi inca nu a aparut,este foarte rece,beau de la tine

Constelatialeu 1

21.05.2013, 16:19

Crisulino cu placere te servesc...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Socata aromata si parfumata