Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
Am inceput prin a hidrata piperul o ora in apa. Apoi, somonul l-am "tratat" cu un amestec de condimente special pentru peste si l-am pus la cuptor pentru cca 30 de minute.
Am pus la fiert vinul cu whiskey, pe foc mic, pentru 2-3 minute, apoi am adaugat smantana si piperul boabe, amestecul de sare si piper macinat si l-am lasat sa fiarba, tot la foc mic, pana se ingroasa, aproximativ 10 minute. La sfarsit am adaugat frunzulitele de rozmarin. Intre timp, somonul de la cuptor s-a rumenit frumos, l-am asezat pe farfurie si l-am "imbracat" intr-o haina alba de sos.
Noi l-am servit alaturi de cartofi copti in folie unsi cu unt si usturoi.
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult