Spaghete carbonara, reţetă adaptata

de Rocsi in Spaghete, 29 Iun 2015 | 50626 vizualizari

COMENTARII (44)

Rocsi 1

02.07.2015, 11:04

Daniela

Rocsi 1

02.07.2015, 11:04

Multumesc Simona

Rocsi 1

02.07.2015, 11:04

Andreea, multumesc

Rocsi 1

02.07.2015, 11:05

Multumesc Bya

Rocsi 1

02.07.2015, 11:05

Dia, multumesc mult

Rocsi 1

02.07.2015, 11:05

Vladimir

Rocsi 1

02.07.2015, 11:05

Claudia

Rocsi 1

02.07.2015, 11:05

Dantes

Rocsi 1

02.07.2015, 11:05

Meri

Rocsi 1

02.07.2015, 11:06

Catalina

Rocsi 1

02.07.2015, 11:06

Gicuta, multumesc

Rocsi 1

02.07.2015, 11:06

Oana, e bine ca suntem pe aceeasi lungime la reteta asta

Rocsi 1

02.07.2015, 11:07

Aletta, ma bucur ca iti plac

Rocsi 1

02.07.2015, 11:07

Laura

Rocsi 1

02.07.2015, 11:07

Multumesc Andra

simonay 1

06.08.2015, 00:43

spaghetele se fierb 5 minute (in functie de marime 3,5,...),nu se foloseste piept de porc "bacon"ci gusa de porc ,la fiecare 100 gr .spaghete =1 ou si 50gr de branza tare de oaie , la toate tipurile de paste prima data se pregateste sosul si cand e gata se pun pastele la fiert (NU se pune ulei in apa de fiert paste doar sare)

iry-gabriela 1

19.01.2016, 18:56

Arata bine, sigur le incerc si eu

Rocsi 1

19.01.2016, 20:07

Multumesc Iri

polonicdur 1

22.07.2016, 16:00

Ce carbonara?Schimbatii numele la reteta asta este reteta romaneasca.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghete carbonara, reţetă cu smantana