Spaghete cu ton,capere si porumb

de Bya Ralu in Spaghete, 29 Mai 2013 | 4609 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paste mollisana
  • 1 lingura de capere
  • 2 linguri de porumb
  • 1 cutie de ton250 g
  • 1 ceapa alba mica
  • mozzarella
  • 1 rosie mare
  • 50 ml vin alb
  • 2 catei de usturoi
  • oregano,boia dulce,fulgi de chilli,sare,piper,ghimbir
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghete cu ton,capere si porumb:

Se pune o oala cu apa si sare pe foc,cand incepe sa fiarba se adauga pastele,se lasa cat scrie pe punga.

Intr-o tigaie se pune la calit ceapa si usturoiul taiate feliute subtiri.Se adauga uleiul din cutia de ton,adaugam si tonul si vinul alb.Se aduga capele scurse de zeama,porumbul si condimentele.Se lasa la foc mic,iar la sfarsit se adauga rosia taiata cubulete si cateva cuburi de mozzarella.

Pastele se scurg de zeama si se pun in tigaie peste sosul format.

Se servesc cu parmezan ras si bucati de mozzarella.

TIPS-URI

1

Se poate servii un pahar de vin rosu demisec

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghete cu ton,capere si porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton