Spaghetti cu sos

de Dya Daniela Andrei in Spaghete, 25 Iun 2016 | 5141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr Spaghetti
  • 200 gr cascaval delaco
  • 200 gr sunculita de pui afumat
  • un ardei capia rosu
  • o ceapa uscata
  • cateva fire de ceapa verde
  • rosii pasate/bulion
  • un ardei iute
  • 100 gr unt
  • busuioc verde
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spaghetti cu sos:

Se taie cuburi/felii ardeiul rosu, ardeiul iute, ceapa si sunculita. Se rumenesc in 2 linguri cu ulei si se adauga rosiile pasate/bulionul.

Se sareaza dupa gust, se omogenizeaza si se pastreaza pe foc aproximativ 10 minute. Dupa oprirea focului se presara busuioc proaspat.

Pastele se pun la fiert in apa cu sare. Se scurg apoi bine si se adauga untul.

Se scot (calde) pe farfurii, se presara cascaval ras si se adauga una-doua linguri cu sos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spaghetti cu sos" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Spaghetti cu pui şi sos