Spuma de capsuni cu mere

de Bucataria_lui_Tavi in Dulciuri, 6 Iun 2010 | 6558 vizualizari

COMENTARII (38)

ela 1

06.06.2010, 21:16

Ina 1

06.06.2010, 21:25

trebuie sa alegi, Gaby : bucatar sau doctor. eu zic sa te faci doctor, ca pica si de mancare, acolo )

nadina73 1

07.06.2010, 11:25

super tavi am lasat 5 furcu si sa inteleg ca esti la dieta?

Bucataria_lui_Tavi 1

07.06.2010, 11:49

Nadina, . Nu stiu daca e chiar o dieta, ca nu urmez una anume. Insa mi-am propus o perioada s-o las mai moale cu dulciurile, sa incerc sa mananc cat mai multa carne de peste sau pui. Asta pe cat posibil. Dar cu dulciurile e batuta in cui, mai ales ca e vara si sunt fructe proaspete peste tot.

nadina73 1

07.06.2010, 11:51

asa e tavi ai mare dreptatedar de sapt trecuta ma pregatesc sa fac prajitura ta cu branza si inca nu am ajuns chiar ma uitam sa vad nu a expirat branzadar se pare ca nu mai e pana in 15 valabila sper sa o fac

ela 1

07.06.2010, 11:53

eu am deja branza luata a doua oara ca sa fac prajitura

Bucataria_lui_Tavi 1

07.06.2010, 11:55

Nadina, oooooooooooo pai mai ai 1 saptamana .

Sylvia 1

07.06.2010, 15:26

Excelent arata ! Imi place prezentare super de efect

Bucataria_lui_Tavi 1

07.06.2010, 16:27

Multumesc Sylvia!

lia maria 1

07.06.2010, 17:20

nu am preparat pana acum o astfel de combinatiedar cum merele verzi sunt pe gustul meu si restul de fructe sunt din belsug in perioada aceasta, sigur voi incerca cat de curand5 furculite

Bucataria_lui_Tavi 1

07.06.2010, 17:38

Lia, nici eu n-am mai facut vreodata o astfel de combinatie la spuma de fructe (ma refer la mere si nu numai - nici gelatina nu puneam, nici zeama de lamaie), dar am niste prieteni in Irlanda si mi-au adus o carte de bucate de acolo, de la mama lor. E drept ca ei o fac in special cu fructe de padure, dar n-am gasit in piata inca in Bucuresti. In concluzie, am fost curios sa vad cum iese combinatia asta si a iesit buna.

alinutzika 1

20.08.2011, 11:57

diaconta 1

16.01.2012, 12:31

La multi ani Tavi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Deliciu cu ciocolata si caramel