Stamppot

de rivka in Aperitive / Garnituri, 5 Dec 2009 | 4501 vizualizari

COMENTARII (12)

liana_geicu 1

05.12.2009, 14:39

bun, bun!

Michelle 1

05.12.2009, 15:22

Oana 1

05.12.2009, 15:34

Mmm, ce bunatate! O sa fac si eu , dar presimt ca manac doar eu cu Stef ...

rivka 1

05.12.2009, 15:41

Oana poti renunta la usturoi eventual daca copiilor nu le place, olandezii nici nu pun usturoi iti dar seama...dar eu asa il fac...poti pune mai multi morcovi si o ceapa mica si cartofi doar sa manance si copiii...

ionix 1

05.12.2009, 15:43

bun bun... mai ales ca eu adoooooooooooooor usturoiul

luminita20_2006 1

05.12.2009, 16:29

interesanta denumire

brie 1

05.12.2009, 18:24

e o specialitate olandeza de iarna? fain arata si cred ca si gustul e fain
am sa caut mai multe pe wiki si clar am sa fac reteta ta , mersi de inspiratie

rivka 1

05.12.2009, 18:43

specialitate e mult spus ca olandezii nu prea au traditie culinara , dar da e o mancare olandeza numele vine din olandeza de la pot si stamper care inseamna acel instrument cu care se piseaza/bat cartofii...si pot...farfuria, castronul.ei nu pun usturoi, nu sunt mari mancatori de usturoi, dar eu pun .
o sa pun mai multe cand fac caci sunt mai multe feluri de a face, cu cartofi si varza acra, cu mere si cartofi=hete bliksem, cu cartofi si andive, cu cartofi si varza taraneasca, etc.

brie 1

05.12.2009, 19:53

am inteles , mersi frumos de info

pana_luminita 1

05.12.2009, 23:25

adry88 1

08.05.2011, 13:10

Delilah 1

10.10.2014, 06:21

STAMPEN inseamna a pisa, macina, c adaugi tu altele pe langa se numeste stamppot

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:32

Chiftele cu linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:29

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

pe 12.04 la 20:49

Paste cu pesto de leurda si spanac

pe 12.04 la 20:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:32

Chiftele cu linte verde

de Ancutsa 6

ieri la 22:29

Snitele din carne de porc, cu cartofi natur

de RODIMUR 7

pe 12.04 la 20:49

Paste cu pesto de leurda si spanac

pe 12.04 la 20:23

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu mix de legume