Stelute cu cascaval

de amalia01 in Fusilli, 27 Mar 2014 | 2897 vizualizari

 

Briosele sunt preferatele Alessiei,asa incat le preparam in fel si chip.

 

INGREDIENTE

  • - 200g paste Baneasa,tip fussili
  • - 1 ou
  • - Un praf de sare
  • - 50 ml de lapte
  • - 100 g pastrama din piept de pui
  • - 100 g cascaval ras
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute cu cascaval:

Pastele se fierb in apa cu sare ;  bati oul cu un praf de sare si laptele;  pastrama o tai cubulete.

In forma de briose asezi un strat de paste(cam pana la jumatatea formei), apoi torni jumatate din cantitatea de ou batut;  asezi cubuletele din pastrama si restul de paste;  torni oul ramas si adaugi cascaval ras, deasupra.

Dai la cuptorul preincalzit 45 minute;  scoti briosele din forme.Le poti servi calde sau reci.


Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Shakshouka - cea mai delicioasa reteta pentru micul dejun