Steluţe cu telemea

de alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2011 | 5572 vizualizari

COMENTARII (18)

elena1988 1

12.04.2011, 13:31

kukibella 1

12.04.2011, 13:32

Mihaela11_jo 1

12.04.2011, 14:02

Super

Lau 1

12.04.2011, 14:06

super

La Ancuta 1

12.04.2011, 14:21

tare frumoase, dar pap de la tine pentru ca nu am forma

madi_marin 1

12.04.2011, 14:33

super! imi place forma, am mai vazut-o in,, Practic in bucatarie,, intr-un numar mai vechi si am ramas cu gandul la ea.....

alice_ciobanu 1

12.04.2011, 15:17

e veche, saraca...

bucatarimcudiana 1

12.04.2011, 15:30

excelent, dar de unde forma?

divainbucatarie 1

12.04.2011, 15:43

deyutzky 1

12.04.2011, 16:29

Cris2711 1

12.04.2011, 17:04

ce bunatate

mena29 1

12.04.2011, 21:32

Bunica 1

12.04.2011, 21:55

Eheeee, ce vremuri ! Sunt foarte bune !

LUK 1

12.04.2011, 23:12

ce bune tre sa fiie..si sunt frumoase foc

kamy 1

12.04.2011, 23:44

si eu vreau forma ce mi-ar place

Anamaria7 1

13.04.2011, 00:51

incredibil. reteta asta m-a uimit si impresionat profund, felicitari pentru ca esti prima la care vad asa ceva eu n-am prins acele vremuri grele, dar mi s-au povestit multe... si ii respect pe cei ce le-au trait

mamaieelena 1

13.04.2011, 07:16

jolygina 1

13.04.2011, 09:30

ce bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Melcisori cu telemea