Strudel vienez

de jolygina in Prajituri, 27 Sep 2010 | 14059 vizualizari

COMENTARII (16)

jolygina 1

27.09.2010, 01:31

ce a mai ramas din el

silvi0ara 1

27.09.2010, 09:18

Am ajuns prima,deci e a mea portia asta.

silvi0ara 1

27.09.2010, 09:19

Ce ciudat,de ce oare apar doar 4 furculie?

mena29 1

27.09.2010, 09:33

am reusit sa pun eu toate furculitele,felicitari pentru reteta,arata foarte bine

La Ancuta 1

27.09.2010, 10:01

Imi place mult strudelul

Sylvia 1

27.09.2010, 10:06

excelent arata e taaaaare bun si de la mine

jolygina 1

27.09.2010, 10:53

multumesc fetelor de aprecieri si mie imi place foarte mult si se face foarte usor ,sper sa ma indur vreodata sa fac si foaia tot eu

Rocsi 1

27.09.2010, 10:56

imi imaginez ce aroma are

Laly 1

27.09.2010, 11:20

Ce bine arata,vreau si eu o feliuta

yafa 1

27.09.2010, 13:03

jolygina 1

27.09.2010, 14:24

binenteles fetelor pe toate va servesc cu o portie si un pahar de nectar de mere

nadina73 1

29.09.2010, 00:54

super 5 f

lilik 1

02.10.2010, 20:28

km tarziu k sa pap dar f ti le las oricum

ela 1

03.10.2010, 23:01

cum am ratat eu o multime de retete puse de tine

jolygina 1

07.10.2010, 01:23

pai mai ela da si tu o raita pe la mine

jolygina 1

07.10.2010, 01:24

te astept

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura din albusuri, cu visine