Strudele cu mere

de ionela2682 in Dulciuri, 12 Mar 2010 | 10349 vizualizari

COMENTARII (11)

violette 1

12.03.2010, 21:32

Ce faine sunt!

madi_marin 1

12.03.2010, 21:43

super....o bunatate!...

Michelle 1

16.03.2010, 13:43

Swanheart 1

16.03.2010, 15:05

Super arata! De la care firma ai avut foietajul? . Eu am nimerit unele mai unsuroase. Vad ca asta nu e asa uns...

ionela2682 1

16.03.2010, 16:34

este dinacela de la linco!

Swanheart 1

21.03.2010, 10:28

Mersi! Astazi fac si eu, ca tot la el mi-e gandul de cand am vazut pozele!

ionela2682 1

21.03.2010, 10:48

k spor la treaba atunci!

Swanheart 1

22.03.2010, 08:06

A iesit foarte bun! Eu 3 mere am dat pe razatoare, si 2 am taiat cubulete. Am taiat aluatul in 2 pe lungime , si dupa ce am rulat, iar in 2 bucati. Mi-au iesit 4 rulouri lungi, si aseara le-am mancat pe toate... . A, si un sfat: eu am pus si zeama lasata de mere, si s-a cam udat alutul dedesubt. De evitat, ca nu se coace asa cun trebuie - eu vazand boacana, l-am pus la copt si cu burta in sus, si am remediat problema.

ionela2682 1

22.03.2010, 09:28

la mine dupa cum vezi nu au curs merele (zeama ma refer),cred ca depinde de soiul lor!,
poti rula foaia in intregime cu mere in interior,formand strudelele si dupa aceea sa o portionezi!
ma bucur ca ai incercat si ti-a placut!

Swanheart 1

22.03.2010, 11:54

Am folosit mere golden... Sigur mai fac, ca ne-a placut mult. Noi de regula am cumparat strudel congelat (Emma parca) din Metro. Foarte bun, de altfel, dar cam piperat pretul (undeva la 11 lei bucata). De data asta am incercat sa le fac cum e acel strudel. data viitoare, poate le portionez inainte, si eu. Oricum, mersi pentru reteta! Daca nu vedeam aici, nu ma puneam sa fac, desi e super simplu...

ionela2682 1

22.03.2010, 18:05

pai e foarte simplu! ma bucur tare mult ca ai fost multumita, asa iesi mult mai ieftin si cantitate mai mare sa va ajunga la toti plus ca poti tine un aluat foietaj in congelator sa-l ai la indemana ,poti folosi si alte umpluturi de exemplu cu branza si stafide ,'buseuri'le stiu sau ce crezi tu de cuviinta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere